La Filolie, een oude familienaam stammende uit de Middeleeuwen. La Filolie kwam veel voor in de streek Dordogne. Nog steeds bestaat La Filolie ....... lees verderOnly registered users may add new posts, please login

Corné, Sabine en kinderen: 13 t/m 27 Augustus 2005

We hebben weer genoten van het prachtige huis, het magnifique uitzicht, het heerlijke zwembad en tennisbaan en niet te vergeten jullie gastvrijheid, kortom alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! We zullen er met plezier aan terugdenken. Bedankt en wie weet tot volgend jaar.

woensdag 29 december 2010

Marja, Daniël, Eric, Myrthe en Tess: 2- 16 juli 2005

Na 2 heerlijke weken in jullie gastenverblijf van La Filolie, gaan wij met pijn in het hart weer terug naar het drukke Nederland. De ruimte, de rust en het prachtige uitzicht zullen we missen. We hebben genoten!

dinsdag 28 december 2010

Corné, Sabine en kinderen: 17-07-2004

Na een fantastische week hier in La Filolie is dan nu het moment van vertrek aangebroken. We hebben ons hier prima vermaakt en genoten van het prachtige vakantiehuis; het zwembad; de tennisbaan; het uitzicht en de ruimte. Heerlijk uitgerust gaan we nu dan op weg naar ons volgende vakantieadres. Wie weet tot een volgende keer!

dinsdag 28 december 2010

Marcel en Shirin: 09-07-2004

Wij zijn hier nu twee weken en hebben ons uitstekend vermaakt, het liefst hadden we nog langer gebleven maar helaas is er weer een einde gekomen aan onze vakantie en dus aan ons verblijf in jullie prachtige "maison de vacances La Filolie". Dit was tot nu toe de mooiste en meest rustige locatie waar wij ooit onze vakantie hebben doorgebracht. La Filolie en de Dordogne hebben al onze verwachtingen overtroffen. Ook de omgeving hebben we te voet en met de auto verkend. We hebben veel schilderachtige dorpjes gezien, een paar boswandelingen gemaakt en een aantal grotten bezichtigd. Kortom, we kunnen iedereen een bezoek aan de Dordogne en in het bijzonder "La Filolie"ten zeerste aanbevelen.

dinsdag 28 december 2010

 

Powered by Phoca Guestbook