La Filolie, een oude familienaam stammende uit de Middeleeuwen. La Filolie kwam veel voor in de streek Dordogne. Nog steeds bestaat La Filolie ....... lees verderOnly registered users may add new posts, please login

Fam. Verwegen: 23 oktober tot 30 oktober 2010

De eerste aanblik op de website, deed ons al watertanden.
De e-mail uitwisseling was uitermate vriendelijk, hartelijk en zoals gezegd snel.
Dit alles deed ons erg veel zin hebben om met de familie hier na toe te komen. Ook al was het weer minder warm dan gebruikelijk hebben we toch elke dag buiten kunnen zijn.
Leuke plekjes in de omgeving verkennen, wandelen in het bos, tennissen en ja ja zelfs zwemmen bij 10 graden.
Het huisje is van werkelijk alle gemakken voorzien. Alles is er en kwaliteit.

Dank voor jullie ontspannen gastvrijheid, het aangename huisje en wie weet tot de volgende keer.

woensdag 29 december 2010

Familie Snoeck: 24 september 2010

Beste familie van der Hart,
Zittend aan de grote keukentafel schrijf ik dit stukje. Het is onze laatste avond hier, helaas. Als ik rechts van mij naar buiten kijk, zie ik het geweldige uitzicht. Dit zal ik me nog lang herinneren. Wat zijn jullie een bofkonten dat jullie hier iedere dag van kan genieten!
Ons jaarlijkse familie-uitje was weer een succes, mede dankzij jullie fantastische huis. Voor elk wat wils en veel ruimte, lekker zwemmen, tennissen... De Dordogne is een van onze favoriete streken. Heerlijk is het eten bij restaurant de l'abbaye en de markten in Lalinde, Sarlat en St Cyprien zijn als vanouds heel gezellig.
Beste familie, we wensen jullie alle goeds en ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid.

woensdag 29 december 2010

Familie van Rij - Huizinga: 26 juni 2010

Vanaf het allereerste moment zijn wij slechts in positieve zin verrast. On met 10 personen in een huis te overleven in een fantastische omgeving en accomodatie een machtige voorwaarde! Voor elke leeftijd biedt het huis en zijn directe omgeving alles wat een mooie vakantie nodig heeft. Na een redelijke eerste week (6-) een prachtige tweede week (9.5) voor wat het weer bedtreft.
Voor iedereen een aanrader!

woensdag 29 december 2010

Emile, Charlotte en familie Mom: 22 aug - 5 sept 2009

Bij aankomst waren wij allen blij verrast! Deze locatie voldeed volledig aan onze verwachtingen, authentiek, mooi verzorgd, lekker schoon, gezellig en fantastisch gelegen. We genoten met volle teugen. we zijn allen zeer onder de indruk van al het moois en lekkers wat de Dordogne te bieden heeft. We zijn helemaal uitgerust.
Nogmaals bedankt voor de zorg, en het gebruik van jullie prachtig onderkomen!

woensdag 29 december 2010

Fam. van Lierop: 18 juli - 1 augustus 2009

Wat een fantastisch huis, wat een prachtige omgeving, wat een heerlijk weer (op die ene hagelbui na), wat een geweldige en heerlijk relaxte 2 weken!

woensdag 29 december 2010

 

Powered by Phoca Guestbook